Pop ma A'oa'o: Fa'amatalaga Fa'afiafia e Uiga Fa'ai'uga Tatala Faigofie!

  • Le leo "Pop":O lena leo fa'amalieina "pop" pe a e tatalaina se apa i se EOE e le na'o se mea na maua mai i le mamanu-o se faʻailoga ua faʻamau lelei le apa ma o mea i totonu o loʻo fou. E tupu le leo pe a fa'amatu'u le vacuum i totonu o le apa, ma fai ai sina fa'amautinoaga lelei.
  • So'oga Fa'asaienisi Rocket:O le sa'o ma le inisinia i tua o EOEs ua matua'i alualu i luma ma o nisi o mataupu faavae tutusa o loʻo faʻaaogaina i roketi faasaienisi e faʻaoga. O le tekonolosi mo le fatuina o se faʻamaufaʻailoga atoatoa i luga o EOE e aofia ai le gauai totoʻa i le mamafa ma meafaitino, pei o le faʻamautinoaina o se vaʻa avanoa e malu le ea.
  • I le lalolagi atoa:O le manatu o le faigofie tatala pito o loʻo i ai le apili lautele. E ui lava i eseesega faʻaitulagi i mea e fiafia i ai meaʻai, EOEs ua faʻaaogaina i le lalolagi atoa, mai le US i Europa ma Asia. O lenei a'oa'oga i le lalolagi atoa e tautala i lo latou fa'atinoina ma le faigofie.
  • Hero Tab:I le vaitau o le 1980, sa i ai se galu o popolega i le siosiomaga i luga o le lapisi na mafua mai i le tosoina o laupepa (pei o loʻo maua i luga o apa soda). O le mea lea na mafua ai le mea fou o le nofo-i luga o le tab, lea e faʻapipiʻi pea i le apa e tusa lava pe ua uma ona tatalaina-sefe le siosiomaga mai le anoanoai o laupepa lafoaʻi ma faʻaopoopoina se isi vaega o le saogalemu.
  • E mafai ona tele eseese:E fa'aoga EOE i apa o so'o se foliga ma lapopo'a. Pe ose tama'i apa 50ml mo se ipu vaiinu malosi po'o se apa tele fa'apisinisi mo fa'amoemoega fafaga, EOEs e mafai ona fetu'una'i ina ia fetaui i so'o se lapo'a.
  • Puipuiga Fou:O EOE fa'aonaponei ua mamanuina ina ia "faauo tamatamailima." O mamanu muamua e mafai i nisi taimi ona tuua ai ni pito ma'ai, ae o le EOEs i ​​aso nei ua fa'ainisinia e fa'aitiitia ai le lamatiaga o le tipi, ma saogalemu ai mo tagata uma.

TAGS: ETP EOE SUPPLIER, SINA LID LID, EOE LID, TFS LID, ORGANOSOL LACQUER, TINPLATE EASY OPEN END, PET FOOD TIN LID, CHINA ALUMINIZED LACQUER, CHINA ROUND FOOD CAN LID, TFS CAN LID BOTTOM, CANNED FOOD FACTURER. FACIL, ALUMINIUM EOE EOE, FULL APERTURE, FAFINISI TATALA FAITAU FAI.


Taimi meli: Sep-04-2024